Thuis

Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij zijn manufacturer.focused op autovervangstukken van Olieverbindingen, Aandrijvingsriemen, Riemspanners, Motorsteunen, Rubberringen, Remkoppen en Troque Rod Bushings meer dan 22 jaar.

De fabriek wordt gevestigd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Julu, Hebei-Provincie, een automobiele rubberproductiebasis, die aan Julu-Tolpost van Xingheng-Snelweg dicht is. Zich specialiseert in de productie en de verkoop van diverse verbindingen van de motorvoertuigolie, de hanger van de transmissieschacht, torsie rubberkern, de steun van de staalplaat, motorsteun, pakking, verzegelende ring en andere rubberdelen. De fabriek heeft een pakhuisgebied van 2.000 vierkante meters, een modern bureaugebied van 2.000 vierkante meters, en een een productvertoning en gebied van de klantenontvangst van meer dan 3.000 vierkante meters.

Het bedrijf heeft een unieke productietechnologie en een geavanceerd productiemateriaal. Het hoge rendement en de hoge precisie die machine voorvormen hebben hoge productieefficiency, snelle outputsnelheid, en verminderen zeer het afval van efficiëntere productie grondstoffen, en energy-saving; De machine van de lijminjectie is aangepaste verwerving in strikte overeenstemming met de vereisten. De belangrijke onderdelen zijn allen ingevoerde delen. De olieverbinding het vulcaniseren machine is al vacuüm het vulcaniseren machine en samengestelde vorm. Diverse reeksen producten hebben het niveau van de moeheidstest, na de voltooiing van de productie en de ontwikkeling van moeheid zal de test worden gedaan, wordt de productkwaliteit strikt gecontroleerd, belemmerde ongeschikte producten aan de markt.

Momenteel, heeft het bedrijf zijn eigen unieke „speciale speciaal“, „Aigo“, „Hai ‚ao“ en andere bekende merken gevormd. De verkoop is uitgestraald door het land de belangrijkste autodelenmarkt en de benzinestations, bureaus door het land.

Als ondersteunende fabrikanten van „Automobiel Co. van Dongfeng Nanchong, Ltd“, de „Dieselmotor die van Wuxi Xilian Co., Ltd vervaardigen“, „Dana Axle Co. , Ltd“ en „Co. van de de Stertechnologie van het Oosten, Ltd“, leveren wij altijd onze beste inspanningen om onze sterkte tot onze partners bij te dragen. Als één van de „Top Ten Internationale Merken in de Auto de Delenindustrie van China“, houden wij in mening altijd onze opdracht en bevestiging van diverse industrieën. Als „van de Wereldexpo van Shanghai Commerciële Kaart Recommendedmerchant“, proberen wij ons beste om speciaal te maken aan de wereld en de wereld te laten speciaal kennen.

 

China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij hadden IATF16949 overgegaan: 2016 en ISO9001: 2008 Qality-Certificatie.

China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : TBT

Aantal werknemers : 100~150

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Certificaten China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Certificaten China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Certificaten China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Certificaten