Thuis

Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Verzend gelieve onze achting naar M. Li en met hem ervoor te zorgen dat onze samenwerking op lange termijn zal zijn. Ook zal ik in de Tentoonstelling van Doubai zijn om u te bezoeken en een nieuwe orde te maken. Het hopen goed begin van onze samenwerking „Lange termijn“ te zijn.

—— B.P. Van Egypte

Het is een grote tijd om met Amy te werken en ik denk wij allebei een grote tijd hebben! Zij is groot bij mededeling en lost op tijd mijn problemen op. Ik geloof dat ik met Tebiete Rubber Prouducts Company lange tijd zal samenwerken.

—— M. Mohammed van Turkije

Ik heb olie tot verbindingen in TBT 2 jaar opdracht gegeven. De eerste keer die wij was in Duitsland zijn samengekomen en ik houd van de kleur en de kwaliteit van uw olieverbinding. De prijs is o.k. voor me ook ik denkt de kwaliteit werkelijk hoog is. Het is moeilijk om een bedrijf te vinden dat zowel integriteit als kwaliteit heeft.

—— M. Robert van Amerika

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het fabrieksgebied heeft een pakhuisgebied van 5.000 vierkante meters, een modern bureaugebied van 2.000 vierkante meters, een gebied van de klantenontvangst voor productvertoning van meer dan 3.000 vierkante meters, en andere trefpunten in het park.

  Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. fabriek productielijn 0
  Efficiënt en geavanceerd voorvormend machines hebben hoge productieefficiency, snelle synchronisatiesnelheid, terwijl zeer het verminderen van het afval van productie grondstoffen, en efficiënter en energy-saving; de machine van de lijminjectie is naar maat gemaakt en koopt dat in strikte overeenstemming met vereisten. Alle essentiële onderdelen worden ingevoerd en de olieverbinding het vulcaniseren machine is vacuüm. De vulcaniserende machine, samenstellingsvorm, echt hoog rendement, hoge milieubescherming, afval met beperkte verliezen, laag, vermindert zeer productiekosten; alle reeksen producten hebben de rang van de moeheidstest, zullen de experimenten van de moeheidstest na productie en onderzoek en ontwikkeling worden gedaan, is de productkwaliteit strikte Controle en annuleert de stroom van producten beneden de maat aan de markt.

  Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. fabriek productielijn 1
  De kleefstof keurt Lordproduct van Duitsland, de eerste zelfklevende kracht van de wereld, betere kwaliteitsstabilisator goed. Wij werken ook nauw met de Groep van Taiwan samen Changhong om prima rubber te kopen, dat slijtvast, duurzaam, en bestand is tegen hoge temperaturen. Van grondstoffen aan producten, strikt blijft de controle elke kwaliteitsbarrière, nadruk op eenheid, overwonnen moeilijkheden, verbeteren, en wetenschappelijke experimenten om de productkwaliteit betrouwbaarder te maken; voer een multi-met een riek omgewoelde benadering uit, tref veelvoudige maatregelen gelijktijdig, houd een oog op de markt, en vernieuw.

  Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

   

  •      Wij zijn manufactory van Rubberproducts.we hebben ons eigen merk Tebiete voor elk van onze producten en het is reeds een Chinees bekend merk. Wat meer, wij is bied de aangepaste diensten voor onze cliënten aan. Bijvoorbeeld, bieden wij Embleemdruk op onze producten aan en passen de productgrootte aan. Gelieve te verstrekken uw steekproef aan ons en wij zullen de producten afhangen van uw steekproeven of vereiste ontwikkelen.
  • Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. fabriek productielijn 0 
  • Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. fabriek productielijn 1
  •      Tebiete Rubber Products Company zorgt altijd ervoor onze cliënten zouden houden van een samenwerking op lange termijn te hebben. Ons doel is win-win zaken met onze cliënten en zelf te maken. 

   

   

 • R & D

   

  • Vanaf 2014, nodigde Tebiete Rubber Products Company een professor één keer per jaar van rubberproducten uit om over de grondstoffenaankoop te bespreken. Het zou 1 week vergen om de grondstof van rubber te analyseren en schreef het rapport om de kwaliteit van het rubber te verzekeren.  

  •  
  • Vanaf 2015, Kwalificatie van het gedrags de Rubberproducten van Tebiete Rubber Products Company elk jaar om ervoor te zorgen dat Tebiete Rubber Products Company het grote rubber heeft om producten te produceren. 

Contactgegevens
Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: 0086 15093381749

Fax: 86-319-4229166

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)