Thuis Nieuws

China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. bedrijf nieuws

Certificaat
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Verzend gelieve onze achting naar M. Li en met hem ervoor te zorgen dat onze samenwerking op lange termijn zal zijn. Ook zal ik in de Tentoonstelling van Doubai zijn om u te bezoeken en een nieuwe orde te maken. Het hopen goed begin van onze samenwerking „Lange termijn“ te zijn.

—— B.P. Van Egypte

Het is een grote tijd om met Amy te werken en ik denk wij allebei een grote tijd hebben! Zij is groot bij mededeling en lost op tijd mijn problemen op. Ik geloof dat ik met Tebiete Rubber Prouducts Company lange tijd zal samenwerken.

—— M. Mohammed van Turkije

Ik heb olie tot verbindingen in TBT 2 jaar opdracht gegeven. De eerste keer die wij was in Duitsland zijn samengekomen en ik houd van de kleur en de kwaliteit van uw olieverbinding. De prijs is o.k. voor me ook ik denkt de kwaliteit werkelijk hoog is. Het is moeilijk om een bedrijf te vinden dat zowel integriteit als kwaliteit heeft.

—— M. Robert van Amerika

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de zegelring voor hydraulische pomp te kiezen?

Hoe te om de zegelring voor hydraulische pomp te kiezen?

[2020-07-18 15:49:17]
Hoe te om de zegelring voor hydraulische pomp? te kiezen? De hydraulische vloeibare verbindingen spelen een belangrijke rol in een verscheidenheid van materiaal, van tractoren, graafwerktuigen en ander off-road materiaal aan de productie van materiaal zoals injectie het vormen machines en compressor... Lees meer
Laatste bedrijfsnieuws over Automechanika Shanghai 2019

Automechanika Shanghai 2019

[2020-01-03 11:34:37]
Vanaf 3 aan 6 December, 2019, nam de Speciale Rubber de Productenfabriek van Hebei aan de Auto de Delententoonstelling van Shanghai Frankfurt deel. Bij de tentoonstelling, zouden wij over de hele wereld vrienden van bijna 400 soorten producten van ons bedrijf willen tonen. Vele klanten van het ... Lees meer
Page 1 of 1