Thuis Productenriemspanner

De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12

Certificaat
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Verzend gelieve onze achting naar M. Li en met hem ervoor te zorgen dat onze samenwerking op lange termijn zal zijn. Ook zal ik in de Tentoonstelling van Doubai zijn om u te bezoeken en een nieuwe orde te maken. Het hopen goed begin van onze samenwerking „Lange termijn“ te zijn.

—— B.P. Van Egypte

Het is een grote tijd om met Amy te werken en ik denk wij allebei een grote tijd hebben! Zij is groot bij mededeling en lost op tijd mijn problemen op. Ik geloof dat ik met Tebiete Rubber Prouducts Company lange tijd zal samenwerken.

—— M. Mohammed van Turkije

Ik heb olie tot verbindingen in TBT 2 jaar opdracht gegeven. De eerste keer die wij was in Duitsland zijn samengekomen en ik houd van de kleur en de kwaliteit van uw olieverbinding. De prijs is o.k. voor me ook ik denkt de kwaliteit werkelijk hoog is. Het is moeilijk om een bedrijf te vinden dat zowel integriteit als kwaliteit heeft.

—— M. Robert van Amerika

Ik ben online Chatten Nu

De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12

De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12
De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12 De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12 De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12

Grote Afbeelding :  De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: TE BIE TE/ customized
Certificering: IATF 16949: 2016 , ISO 9001:2008
Modelnummer: 612600061256
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 12/16pcs (1 karton)
Prijs: US Dollars $5—$20 pcs
Verpakking Details: Plastic het Kartondoos van Bag+ Box+; 12-24pcs/buitenkarton
Levertijd: 5-40 dagen (volgens hoeveelheid)
Betalingscondities: T/T

De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12

beschrijving
Grootte: Standaardgrootte Kleur: Zilver
Materiaal: Metaal Steekproef: Verzamelde vracht
Toepassing: motoronderdelen Kwaliteit: Gewaarborgd
Hoog licht:

De Katrol van de 612600061256 Riemspanner

,

de Katrol van de de Riemspanner van Weichai Wp12

,

612600061256 de spanner van de aandrijvingsriem

Productnaam:

612600061256 Spannerkatrol voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12

De Katrol van de 612600061256 Riemspanner voor de Dieselmotordelen van Weichai Wp12 0

Productdetails:

Productnaam Riemspanner
OEM Nr.

612600061256

Vrachtwagenmodel
Motormodel Weichai WP10

Materiaal

Metaal

Specificatie:

Gebaseerd op Klant

Betaling

T/T, L/C, Western Union

Producteigenschappen:

1.Lifetime gesmeerde kogellagers.

2.Double verbindingen op hoge temperatuur om piek dragende prestaties te verzekeren.

3.Flat, staalkatrol die een speciaal geformuleerde e-deklaag bevat, vergelijkbaar met OE-plateren dat zich corrosie en slijtage tegen weerstand onder ruwe milieu's verzet.

4.Meets of overschrijdt OE-kwaliteit.

Hoe te om Riemspanner te installeren:

Step1

Lees de reparatie handsectie die de procedure illustreert om de automatische riemspanner in uw voertuig te verwijderen en te vervangen. Elk motortype in verschillende voertuigen zal een verschillende procedure aanwenden. Dit zal helpen u informeren wat u in alvorens te beginnen krijgt. Verkrijg de riem die diagram verpletteren uit het reparatiehandboek als u de riem ook vervangt.

Stap 2

Bepaal de plaats van de automatische riemspanner op de kant of de voorzijde van de motor. Inspecteer de spanner om het juiste hulpmiddel te gebruiken om de spanning op de riem vrij te geven zodat kunt u het uit de katrol verwijderen. Wat kunnen een 3/8-duim vierkant-aandrijving of 1/2-duim vierkant-aandrijvingsinham kenmerken een aangewezen-gerangschikte pal of een kronkelige adapter van het riemhulpmiddel waarin zal passen. Anderen kunnen het bouthoofd van de spannerkatrol zelf aanwenden om de spanner in een motie met de wijzers van de klok mee te draaien.

Stap 3

Installeer het juiste die hulpmiddel in het van de vierkant-aandrijvingsinham of bout hoofd van het gekozen hulpmiddel wordt voorzien en draai dan de spanner. Het reparatiehandboek zal illustreren welke weg moet afleggen de specifieke spanner om de spanning vrij te geven. Zoals verklaard in Stap 2, zullen de spanners die vaakst de draai van de katrolbout met de wijzers van de klok mee sinds de bout zelf gebruiken van de katrol indien linksdraaiend gedraaid losschroeven.

Stap 4

Verwijder de riem uit de toegankelijkste katrol met de spanner in de gedraaide positie (zie Waarschuwingen). Sta de spannerlente toe om me terug naar zijn gezette positie opnieuw te vestigen zorgvuldig en het hulpmiddel te verwijderen. Als de riem wordt vervangen, verwijder het uit het katrolsysteem. Als u niet de riem vervangt, laat het met de andere resterende katrollen intact blijven.

Stap 5

Bepaal de plaats en verwijder van de automatische behoudende bout van de riemspanner (zie Uiteinden). Verwijder de riemspanner en inspecteer het achtergedeelte van het voor een het richten zich pen. Deze pen moet in een inham op de motor worden geplaatst behoorlijk om de spanner correct te plaatsen. De nieuwe spanner, indien van toepassing, zal een nieuwe gevormde pen verstrekken. Als u de volledige automatische riemspanner vervangt, installeer en torque nu de behoudende die bout opnieuw aan specificaties in het reparatiehandboek gebruikend wordt verstrekt een torsiemoersleutel en een contactdoos en skip Stap 6.

Stap 6

Plaats de automatische riemspanner in een bankbankschroef, zijnd zorgvuldig niet overtighten de klemmen. Vele spanners worden gemaakt van lichtgewichtaluminium en kunnen gemakkelijk barsten. Plaats de spanner in de bankschroef zodat kunt u tot de katrolbout toegang hebben. Draai linksdraaiend de katrolbout met een pal en een contactdoos. Verwijder de bout, de behoudende wasmachine en de katrol. Vervang de katrol, de wasmachine en de bout en haal aan gespecificeerde die torsie aan in het reparatiehandboek wordt geïllustreerd. Vervang de spanner in de motor en vervang de bout. Haal aan gespecificeerde torsie aan.

Geef de spanning op de automatische riemspanner gebruikend vrij het kronkelige riemhulpmiddel of de moersleutel om de riemrug op de katrol te manipuleren het werd verwijderd uit. Als u de riem verving, kronkel het behoorlijk rond het katrolsysteem. De kronkelige riemen zullen behaaglijk weinig aan geen marge voor fout passen en toestaan. Als de riem niet teruggaat, is het omdat het niet behoorlijk wordt gericht, zitten de ribben van de riem niet behoorlijk in de groeven op één of meerdere katrollen, of de verkeerd-gerangschikte riem werd gekocht voor vervanging.

Contactgegevens
Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd.

Contactpersoon: Amy

Tel.: +8615093381749

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)