Thuis ProductenDe Verbinding van de vetolie

83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen

Certificaat
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
China Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Verzend gelieve onze achting naar M. Li en met hem ervoor te zorgen dat onze samenwerking op lange termijn zal zijn. Ook zal ik in de Tentoonstelling van Doubai zijn om u te bezoeken en een nieuwe orde te maken. Het hopen goed begin van onze samenwerking „Lange termijn“ te zijn.

—— B.P. Van Egypte

Het is een grote tijd om met Amy te werken en ik denk wij allebei een grote tijd hebben! Zij is groot bij mededeling en lost op tijd mijn problemen op. Ik geloof dat ik met Tebiete Rubber Prouducts Company lange tijd zal samenwerken.

—— M. Mohammed van Turkije

Ik heb olie tot verbindingen in TBT 2 jaar opdracht gegeven. De eerste keer die wij was in Duitsland zijn samengekomen en ik houd van de kleur en de kwaliteit van uw olieverbinding. De prijs is o.k. voor me ook ik denkt de kwaliteit werkelijk hoog is. Het is moeilijk om een bedrijf te vinden dat zowel integriteit als kwaliteit heeft.

—— M. Robert van Amerika

Ik ben online Chatten Nu

83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen

83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen
83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen 83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen 83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen 83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen

Grote Afbeelding :  83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Tebiete
Certificering: IATF 16949: 2016 , ISO 9001:2008
Modelnummer: 83x142x20mm, 83*142*20mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500pieces
Prijs: US Dollars $0.15-$4.02
Verpakking Details: Plastic het Kartondoos van Bag+ Box+; 40-200pcs/buitenkarton
Levertijd: 10-30 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000 PCs /day

83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen

beschrijving
Materiaal: Rubber, NBR, PTFE, Pu, FPM, FKM Grootte: Douanegrootte, Standaardgrootte, allen, 83x142x20mm minstens 4000 soorten grootte
Eigenschap: Fabriek en Huis Hardheid: 30-90 kust, Kust 70A, 20--100 Kust A gebruikte 70 gewoonlijk kust, 30-90share A, shoreA60-95
Toepassing: Oliebestendigheid, corrosiebestendig, afdichtingsprestaties, fabriek en thuis, hittebestendig Temperatuur: -40℃-+300℃
Hoog licht:

83x140x20mm Differentiële Olieverbinding

,

680470 Differentiële Olieverbinding

,

OEM 680470

Productnaam:

 

83x140x20mm OEM: 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen

Materiaal: , FKM, FPK

 

Technische Gegevens:

 

 

Merk

Tebiete Type TC Materiaal NBR
Model

83x142x20mm

Installatiestandpunt Differentiële Olieverbinding Ben van toepassing op CHINEEShowotruck
Hardress kust A 70-80 Temperatuurweerstand -40℃-300℃ Norm niet genormaliseerd
Identiteitskaart 83mm OD 140mm Hoogte 20mm

 

Het type van olieverbinding:
TC, TB, SC, SB, TB5SY, VC, VB, VK, TA, SA, ZEGT, SCNY2, SCOT, SCOTPLUS
TCV, TCN, TCN-6, TZ TCHD, TCHD-1, ISPID, 15Z, 15Z-3,
TC4, TB4, GELIJKSTROOM, OB, DCY, HSCL, HTC, HTC9L, HTGL, KC, VR, MG, SCJY, SCY, VK

 

Type Codeer Nr Eigenschap Gebruik
Gemeenschappelijke enige lip B Het wordt over het algemeen gebruikt voor het verzegelen van middel zoals minerale olie en water met hoge en met lage snelheid roterende schacht en het vergelden van motie. Gewone die olieverbinding, in het geval van minder stof en onzuiverheden, weerstand wordt gebruikt tegen middelgrote druk < 0="">
Normale dubbele lippen

FB

  

 

Naast de gebruikskenmerken van de s-type olieverbinding, kan het ook stofdicht zijn.

De gemeenschappelijke olieverbinding, met stofdichte lip kan stofdicht zijn, weerstand tegen middelgrote druk <0>

 

In het geval van MPA, is de lineaire snelheid minder dan 15m/s.

Geen lentetype BV Lente-minder enige rubber de olieverbinding van het lippentype binnen-verpakte skelet. Over het algemeen geschikt voor arbeidsvoorwaarden met lage snelheid, smeert het verzegelende middel ester. De lineaire snelheid is minder dan of gelijk aan 6m/s.
Het buitenskelet unillipped W Enige lip met het type van de lente buitenskelet rubberolieverbinding, dunne taille, goede followability, goede starheid. Gewone die olieverbinding, in het geval van minder stof en onzuiverheden, weerstand wordt gebruikt tegen middelgrote druk <0>
Bilabiaal Exoskeleton FW De dubbele lippenshell type rubberolieverbinding met een paar van lippen, dunne taille, goede followability, hoge stijfheid en goede coaxiality.

De gemeenschappelijke olieverbinding, met stofdichte lip kan stofdicht zijn, weerstand tegen middelgrote druk <0>

 

MPA gelegenheden. De snelheid van 15 m/s of minder.

7/5000

Geassembleerde enige lip

Z De buitenverbinding van de kaderolie wordt gemaakt door binnen en buitenkader assemblage en door buizen te leiden, en heeft de kenmerken van hoge installatienauwkeurigheid, snelle hittedissipatie en zware lading. Van toepassing op voorwaarden op hoge temperatuur, hoge snelheids in de zware ladingsomstandigheden, middelgrote druk ≤ 0.05Mpa, de hoogste lijnsnelheid ≤15m/s.
Geassembleerde dubbele lip FZ De geassembleerde buitenverbinding van de kaderolie met hulplip heeft de kenmerken van stofdichte, hoge installatieprecisie, snelle hittedissipatie en zware lading. Geschikt voor op hoge temperatuur, hoge snelheid, zware ladingsvoorwaarden in de stofomstandigheden, middelgrote druk ≤ 0.05Mpa, de hoogste lijnsnelheid ≤15m/s.
Eenrichtingsterugvloeiingstype

Rechtshandig SR,

 

Linkshandige DL

De schuine bars met een Hoek worden gemeten in de lucht van de lip. Gebruikend het principe van vloeibare werktuigkundigen, wordt de unidirectionele het pompen actie veroorzaakt en het terugvloeieneffect wordt verkregen. Het is verwant met de richting van omwenteling van de schacht. Wegens het terugvloeiingseffect, is de radiale kracht kleiner dan de gewone olieverbinding, die de slijtage en hittegeneratie vermindert en de levensduur verbetert. Het is geschikt voor de gelegenheid van middelgrote druk < 0="">
Compressietype NY Lippen plotseling, taille plotseling en dik, met drukweerstand, werkdruk ≤ 3Mpa. Geschikt voor middelgrote druk≤ 3Mpa gelegenheden, geschikt voor van het de schachteind van de hoge drukpomp de olieverbinding, onder normale omstandighedenpv waarde ≤8. Roterende schacht lineaire snelheid ≤15m/s.
 

 

Kenmerken van de interne verbinding van het omwentelingslabyrint:

1.The de binnen roterende olieverbinding is eigenlijk een soort structuurtype van roterende verbinding, die uit het bewegen van ring en statische ring over het algemeen samengesteld is.

2.It is het gebruik van de structuur van de vorm van de regeling, zodat de weg van olielekkage verlengde, alsof in het „labyrint“, en lekkage van olie, wegens de rol van roterende middelpuntvliedende kracht, halverwege en niet meer kan terugkeren lekkage.

3. wegens minder wrijving dan de verbinding van de skeletolie, en hoger wordt de roterende snelheid, beter het het verzegelen effect, het vaak gebruikt in hoge snelheids roterende gelegenheden.

 

 

NBR Uitstekende bestand tegen olie, Lage die bestand temperatuur, wijd op industriezone wordt gebruikt
EPDM Uitstekende weerstand tegen weer en ozon, goede weerstand tegen hitte, lage temperatuur en chemisch product
NR Hoge elasticiteit, goede chemische sterkte
Cr Over het algemeen goede weerstand tegen ozon, het verouderen, en chemische, goede mechanische eigenschappen over een brede temperatuurwaaier
SBR Schok weerstand, prestaties goed in adhesie en het verzegelen
SILICONE De breedste werkende temperatuurwaaier, prestaties stabiel in hoge en lage temperatuur, gebruikt in voedsel het verzegelen wijd gebied
VT/FKM De uitstekende weerstand tegen op hoge temperatuur en een brede waaier van chemisch product, doordringbaarheids en compressiereeks zijn uitstekend
HNBR Thermische stabiliteit en oxydatieweerstand
IIR Laag doordringbaarheidstarief en goede elektrische eigenschappen
 

 

Onze Voordelen:

(1) wij zijn maunfacturer van olieverbinding meer dan 20 jaar, zijn wij professioneel.

(2) onze producten worden toegepast op Mercedes-Benz, Volvo, STEYR, HOWO, KINGLONG, SCANIA, ANYKA, YUTONG,                     Neoplan, NEWAY, EQ153, IVECO, WeiChai etc.
(3) productprestaties: Weerstand op hoge temperatuur, anti-veroudert. Uitstekende fysieke en mechanische eigenschappen, anti-fricationbezit, hoge elasticiteit.

(4) wij nok passen totaal zelfde aan zoals wat u wilt.

 

FKM-Voordeel:

Fluorocarbon (FKM/FPM) is een bekend rubber met hoge die prestaties en een copolymeer uit hoogst fluorinated koolwaterstoffen wordt samengesteld. Het toont uitstekende weerstand tegen op hoge temperatuur, stookolie, hydraulische olie, ozon, media en het verouderen. Nochtans, is het onstabiel aan polair oplosmiddel, zoals MEK, aceton en ethylacetaat. De delen met FKM worden gemaakt verwijzen over het algemeen naar fluorocarbon tevreden met 66% van fluor, die ook genoemd geworden ® die is. FKM wordt gebruikt bij temperatuur tussen -25°C~300°C voor verrichting op lange termijn. De onmiddellijke temperatuur kan 250°C bereiken, echter, de het levenstijd van rubber zal zijn verkort.

De vereisten van de olieverbinding op de assemblageschacht:

1. De oppervlakteruwheid van de schacht is met de bepalingen van GB1801 in overeenstemming. De schachtoppervlakte in contact met de olieverbinding moeten zou zijn            grond aan een oppervlakteruwheid Ra0.2 ~ 0.63um en Rmax = 0,8 ~ 2.5um.

2. De diametertolerantie van de schacht zal geen h11 volgens GB1801 overschrijden.

3. De afkantingsbreedte is volgens GB13871-92.

4. Oppervlaktehardheid: Het materiaal van de schacht is bij voorkeur koolstofstaal en legeringsstaal. De geadviseerde hardheid is HRC45 of hoger. Wanneer      het middel is vuil en onzuiverheden van de buiten of lineaire snelheid van de schacht is ≥12m/s, de oppervlaktehardheid van vervuild        schacht het HRC50 ~ 60 zou moeten zijn, en de diepte van het doven van laag zou ≥0.3mm moeten zijn.

5. De schacht wordt afgekant bij 30 graden (maximum). Er zou geen bramen, scherpe hoeken, en spiraalvormige verwerkingstekens op de afkanting moeten zijn.         ruwheid van afgekant oppervlaktera ≦ 3.2um. De thermisch behandelde gecarboniseerde laag moet worden opgepoetst en worden verwijderd.

83x140x20mm OEM 680470 Differentiële Olieverbinding voor CHINEEShowo-Vrachtwagen 0

 

Contactgegevens
Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd.

Contactpersoon: Amy

Tel.: +8615093381749

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)